top of page

Nadat ik de tijd genomen had om alles op een rijtje te zetten, ontstond het idee om het nieuw concept “Katyusha” op te starten, een huis van beleving en zijn, met de klemtoon op het vrouw zijn. Klanten kunnen hier terecht voor zorg op maat: van medische pedicure tot huidverbetering, ontstressende massage, voetreflexologie, make up en gelaatsverzorging.

Katja

Mijn Verhaal

Eind 2018 startte ik het gezellige koffiehuis La Maison de Mamzel in combinatie met een verzorgings- en schoonheidsinstituut.

De zaken liepen goed maar toen kwam corona en sukkelde ik ook met mijn gezondheid. Het noodlot sloeg toe, en dus is mijn koffiehuis niet meer opengegaan.

Instituu

Alles waar ik goed in was kon ik in dit concept combineren. Het zorgen voor klanten met de nodige tijd en ruimte. Het zelf herinrichten van de zaak waar werd gekozen voor warme en rustgevende kleuren.

En de passie voor het bedienen van koffie en thee verwennerij.

De naam Katyusha verwijst uiteraard naar Katja, maar ook naar mijn bevriende buren die Oekraïense vluchtelingen zijn. De buurvrouw noemt mij in het Oekraïns altijd Katyusha dat een heel goeie naam bleek te zijn voor het nieuwe concept: huis van beleving en zijn.

Wie bij Katyusha is langs gekomen moet met een zalig gevoel weer huiswaarts gaan. Het is mijn missie is om iets te betekenen voor mijn klanten en medemensen!

Natuur
Katja

Wil je graag kennismaken?

bottom of page